mimozemšťan

Indie: EVROPANKA V INDII aneb MIMOZEMŠŤAN VE VLASTNÍ GALAXII!!!

Už jste si někdy připadali jako mimozemšťan? Že do tohoto světa, této rodiny a vůbec do tohoto vesmíru nepatříte? Jako kdybyste zrovna spadli z jiné galaxie? Anebo máte jen pocit, že vás nikdo nechápe? Uklidňující zpráva je, že se tak cítí asi někdy každý anebo alespoň většina z nás. Někdy máme pocit, že jsme fakt v nesprávný čas na nesprávném místě, ale pravdou je, že nic není náhoda. Všechno nás vede jen k nalezení vnitřní síly!
Neustále se zde v Indii přesvědčuji o tom, jak krásně se dá vše manifestovat a přitáhnout do života.
Ale velmi často si tady připadám, jako totální mimozemšťan! Ať už blond nebo zrzka, v indickém nebo evropském oblečení, hned je na první pohled všem jasné, že nejsem zdejší. Kdoví proč. Pravdou je, že se nestýkám příliš s cizinci, ale hlavně s místními. Jezdím veřejnou dopravou, chodím na místa, kam chodí Indové, učím se od indických učitelů. A MILUJI to tady!!!

A hned po prvním týdnu v Indii jsem věděla, že tady chci žít…ALE…
…někdy není lehké žít pořád sama
…někdy je pozornosti příliš
… někdy se ke mně lidi chovají prostě jinak…
… někdy jsem z toho totálně vyčerpaná a přála bych si být neviditelná…


V tomto případě se zrovna dvakrát vyplatí srovnat si myšlenky! Kdo koho vlastně nepřijímá? Nepřijímají mě lidé? Nepřijímá mě Indie? Nebo já nepřijímám samu sebe? Takže v tuto chvíli si jdu někam sednout a dát si čaj. Pokud je ještě hůř, tak si dám čokoládu nebo nějaký indický dezert a čekám, až se mi zpátky vrátí energie .

A najednou, jako by se svět kolem mě úplně změnil.

Pořád mám bílou pleť a evidentně nejsem neviditelná, ale přicházejí ke mně samé pozitivní reakce. Je pro mě najednou zcela jednoduché plynout s místní kulturou a začlenit se i do tak odlišného prostředí.

Připadám si, že nic není přirozenější a já zde žiji od narození.

A vše začne fungovat doslova zázračně. Protože všichni jsme jedno…není odlišností tam, kde je nebudeme hledat. Srdce odlišnosti nezná, hlava ano.
A co je můj návod, jak nebýt mimozemšťanem? Asi jste pochopili, že řešením není čaj ani čokoláda (i když částečně samozřejmě pomůže :-)).

Řešením je změna vlastního vnímání, probuzení radosti v sobě, pozvednutí energie, rozšíření láskyplných vibrací.

Toho můžeme dosáhnout zcela jednoduše...tancem, jógou, hudbou, odpočinkem, procházkou v přírodě nebo čímkoli jiným, co nám udělá radost. Někdy opravdu stačí sednout si a vypít čaj. A nezapomeňte, že všude kolem vás jsou spřízněné duše, ač se to možná na první pohled nezdá.
Co jsem tímto chtěla říct je, že vše má mnoho úhlů pohledu. My máme plnou svobodu vybrat si ten, který chceme. Ale musíme si uvědomit, jaké následky za to poneseme, a jestli s tím budeme spokojeni! Let’s be happy!!!

Leave a reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *