IMG_3460 Zen_3 orchidej v praci

Jak mi andělé změnili život…??? Příběh 2

Krásný den i Vám Darjo..

nejen, protože ráda píši, ale také proto, že si to úžasné andělské dušičky kolem mne zaslouží, jsem se rozhodla podělit také o svůj příběh.. Příběh začal, ale nemá ještě konec, neboť Anděly máme kolem sebe stále a příběh jako samotný, stále prožívám :-) Ale chtěla bych se s Vámi podělit o to, jakým způsobem jsem začala Anděly a jejich přítomnost ve svém životě vnímat a uvědomovat si tuto nádhernou skutečnost!

Andělé mi vstoupili do života příchodem nového partnera :-) Do té doby jsem si samozřejmě prošla různě těžkými zkouškami a každé ponaučení, pochopení a přijmutí toho, co se děje, a proč se děje, mě k Andělům posunovalo blíž a blíž (jinak bych se svým přítelem, životním partnerem a spřízněnou duší ani nikdy nesetkala), jinými slovy, nic není náhoda! :-) S příchodem mé spřízněné duše, začaly přicházet také informace o existenci Andělů. Sice netradičním způsobem, ale přišly :-) Tímto se ke mě dostala informace o knize Andělé v mých vlasech, kterou napsala Irská mystička Lorna Byrne a kterou jsem si později zakoupila. Přečtením knihy jsem mnohé, co se do té doby dělo, pochopila! Dokonce mi docházely i takové věci, že ne náhodou jsem se seznámila s přítelem 22.2.2011, ne náhodou bylo jeho datum narození 3.3. :-) Ano, on byl ten, kdo mi měl do života přijít, aby můj život, díky němu a Andělům, dostal úplně jiný smysl! Andělská čísla, byla kolem mne již delší dobu (i můj syn se narodil 22.11.2000 :-) ale v té době jsem ani netušila, že by se mohlo jednat o nějaké poslání, sdělení, či zprávu :-)

Když jsem se v knize Andělé v mých vlasech dočetla, že můžeme Anděly požádat, aby nám dali o sobě nějakým způsobem vědět, že existují, ale že to má být zároveň něco, čím by se mohli „prokázat“, začala jsem uvažovat, jak by se mi mohli „ukázat“. Vůbec jsem o jejich přítomnosti nepochybovala, tudíž jsem hledala jen NĚCO, co by ve mě vyvolala vnitřní úsměv spokojenosti, že spolu komunikujeme ♥

Na ten okamžik nezapomenu, jelikož byl hodně silný a měla jsem slzy štěstí v očích.. Napadlo mě, že bych mohla požádat Anděly, aby pomohly rozkvést jedné z mých orchidejí, které stály v kuchyni již skoro rok, bez květu. Již brzy mě hřál pocit na srdíčku, jelikož ani ne za měsíc začala jedna z orchidejí pouštět dlouho očekáváný stonek s poupátky! Tím to ovšem ještě neskončilo, protože orchideje byly dvě, jedna bílá a jedna fialová a já byla ještě velmi zvědavá, jestli se Andělé ukáži ve své bílé barvě :-) Síla mého vnitřního pocitu, lásky a 100% jistoty v jejich přítomnost a existenci přišla v okamžiku, kdy se první poupátko rozkvetlo do nádherného bílého květu !!!

Od té doby kvete orchidej neustále, v kuchyni mám stále nádherné bílé květy a také Andílky, kteří mi tímto denně připomínají, kde jsou a proč tady jsou ♥ I přesto, že je fyzicky nevidím, vím, že jsou STÁLE po mém boku, stále se mnou komunikují skrz čísla, pomocí Andělských karet a sdělení v nich, i pomocí mé intuitivní kresby. Pomocí této kresby mohu také pomáhat lidem, kteří pomoc potřebují a jsem za to nesmírně vděčná právě jim! ♥

A na závěr bych chtěla ještě napsat, že jsem si bílou orchidej zakoupila i do kanceláře v práci :-) Abych měla „bílá křídla“ stále na očích a tedy vnitřní pohlazení mé duše a tím přenesený úsměv na své tváři!

V příloze posílám jednu ztělesněnou  andělskou přítomnost a také pár obrázků mých Andílků ♥

Z celého srdce bych si přála, aby každý člověk věděl, že je jedinečná duše a že má svého strážného Anděla, který ho NIKDY neopustí! Pokud můj příběh a „setkání“ s Anděly někoho třeba inspiruje, tak už jen proto mělo smysl,tady těch „pár“ slov vepsat …. ♥

PS: i nyní se mnou Andílci jsou, jelikož se mi v době psaní e-mailu objevilo, že zpráva byla automaticky uložena v 11:11 :-)

Mějte se moc krásně, spokojeně, uvolněně a hlavně milovaně…. ♥

Krásný den Katka

IMG_3460

  1. Inna
    24.6.2015 at 21:55

    22.55

    Reply

Leave a reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *