cov3

Neexistují zlí lidé

Toto jsou slova andělů na moji otázku, proč jsou lidé zlí. Ti lidé, kteří se k nám nechovají zrovna hezky, potřebují ještě mnohem více naší lásky. Jejich duše je nešťastná, a tím, že jim budeme naši lásku posílat, je můžeme vyléčit. Jejich ostří vůči nám se otupí a jejich srdce se otevřou.

Vzpomeňme si, kdo nás v životě nejvíc trápí, koho nemůžeme vystát, čí reakce nemůžeme strávit, a pošleme těmto lidem lásku, mír a spokojenost. Nechť andělé obalí všechny naše ostré spory a konflikty do růžovo-bíleho závoje lásky a obejmou nás oba. Čím více lásky do našeho vztahu pošleme, tím rychleji a snadněji se veškeré problémy vyřeší. Jelikož všechny problémy jsou pouze v naší hlavě, nikde jinde. Pokud řešíme problém, stačí změnit jen svůj postoj k němu. Zkusme jej pro začátek nazývat ne problémem, ale čirou výzvou. Výzvou našeho podvědomí k tomu, abychom získali zkušenosti do tohoto a dalších životů. Každá výzva je v našem životě obrovským požehnáním.

Lidí, kteří se k nám v životě zachovali nejhůř a ublížili nám, udělali to jen proto, že my jsme jim dovolili nám ublížit – brali jsme to jako ublížení, přitom neexistuje nic, co by mohlo narušit naší celistvost, úplnost a lásku, která je v nás, všude kolem nás. MY JSME LÁSKOU.

Tito lidé nám naopak prokázali obrovskou službu, jelikož díky nim jsme získali nové a velmi cenné znalosti, takové jaké nemůžeme získat ve škole ani nikde jinde. Uvědomili jsme si vlastní podstatu a posunuli se blíže ke svému záměru. Navrátili nás zpátky na naši životní cestu. Poděkujme jim za to a vyšleme směrem k nim obrovské množství lásky.

Leave a reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *