warrior-4458063_1920 fantasy-3281710_1920 fantasy-4241786_1920 swordswoman-2756761_1280

ŽENA – BOJOVNICE

Víte, že samice v přírodě dokáže být agresivnější než samec? Potřebuje – li ochránit své děti, dokáže vyvinout obrovskou sílu a agresi.

Víte, že žena má v mnoha situacích mnohem větší sílu než je anatomicky možné? Když potřebuje zachránit své dítě před hrozícím nebezpečím, je schopna nadpřirozeného výkonu.

Proč to píšu? Bojovnice je naše důležitá součást. Žena není jen laskavé jemné stvoření. Ženu utváří celé spektrum kvalit a emocí a potlačit je, není cesta. Je potřeba přijmout, že je máme, dovolit si je cítit a projevit (minimálně u nějaké z očistných technik). Jen tak bude osobnost kompletní. 

Protože…”Kdo se přátelí s bohy je mocný, ale ten kdo se přátelí s démony, je ještě mocnější.” (Staré indické přísloví).

Vlastními slovy bych to vysvětlila tak, že pokud přátelíme se svými stíny, dává nám to mnohem větší vnitřní sílu, než pokud bychom znali a uctívali jen své dary.

Jaké bylo mé překvapení, když jsem po mnohaleté práci na sobě, meditační praxi a absolvování spousty kurzů osobního rozvoje v sobě objevila žárlivost, závist, zlost a jiné nelibé vlastnosti…Bože, jak já jsem se divila, jaká jsem mrcha a potvora :-)). 

Proběhlo období, kdy jsem se toto (tak jako vše předtím) snažila zpracovat, vyčistit a navždy opustit. A říkala si sakra, proč to tam ještě je…

Načež jsem pochopila, že zbavit se toho nemůžu, mohu to pochopit, mít s tím soucit, uctít a ono to nebude tolik křičet. Mohu to dokonce využít konstruktivně a namířit tak, aby to bylo prospěšné, ale nemohu to zničit.

A tak jsem vyhlásila MÍR svým STÍNŮM. A jaký je můj způsob práce s nimi? Spřátelím se s nimi a dám jim svou roli, úkol…projekt, ve kterém mi mohou být nápomocni. Ptám se PROČ tady jsou a na těch PROČ pak pracuji. Ale první ze všeho jsem musela přijmout, že když žijeme ve světě protikladů, musí být obsaženy i v nás. Tak jako jídlo bez všech chutí je mdlé a bohyně a bohové existují i se svými temnými protějšky, tak i my máme své dary a stíny a nebude tomu jinak <3. 

Našim úkolem je využít je konstruktivně a přestat se za ně vinit.

Takže až zase v nějaké fázi budeš ztělesněním KÁLÍ (bohyně sekající hlavy komukoli, kdo se jí postaví do cesty) a budeš mi psát, co s tím SAKRA DĚLAT???!!!

Klid DÝCHEJ, (zkus se málo s kým potkat, komu bys mohla seknout hlavu) BUĎ SE SEBOU a buď PYŠNÁ na to, že UMÍŠ být KÁLÍ <3. Zvol nějakou svou oblíbenou očistnou techniku <3

Já v tuto dobu volím DRAČÍ TANEC <3

Více o DRAČÍM TANCI ZDE.

 

Leave a reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *