houpajda-10

JEDNA ŽENA – MNOHO ROLÍ

Máte také někdy pocit, že je toho na vás příliš? Že sedíte prostě jedním zadkem na několika židlích? Že po vás pořád někdo něco chce a vy i kdybyste se přetrhla, tak to nestíháte?

Máte pocit mnoha rolí a toho, že ani jednu neděláte pořádně?

Já mám tento pocit často, ale když už je toho příliš a moje hlava už to nedává, udělám toto…

Jdu do všech rolí na 100% – úplně do posledního svého kousku, co nejvíce to jde. Přijmu každou svou roli do poslední buňky a víte co se stane? Ty které nejvíce odmítám…zjišťuji, že to jsem fakt já. 

Pořád jsem to já, jinak by tu nebyly. 

A když si je prožiji do posledního kousku, tak mi přestanou vadit <3. Naopak mám pocit, že se moje duše zase o něco více poskládala a jsem silnější a celistvější. Není tady rozpor, ale SOULAD.

A jak to dělám? Miluji tanec, takže za pomoci hudby a těla se integruji do každé své role (části duše – pokud vás “role” uráží 😀) a naplno si ji tělesně ztvárním. A potom všem, až to vytančím, vykřičím, vydupu…zahraju si dokonalou matku i největší potvoru, rozcáklou puberťačku, drsoňku i zaštíťěnou pannu, děvku, milenku i superhrdinku, chlapáka i cokoli cítím, že si chci prožít…přijde klid. Vynesu na světlo role vědomé, ale i nevědomé. Ty před kterými mnoho lidí oči a celé tělo zavírá…

A pokud zrovna nechci jít do pohybu, ale chci to integrovat v klidu, pak si dám meditaci bohyně Isis pro přijetí stínů (více o ní příště) a přijmu všechny své části do svého srdce a pak mám zase sílu zvládat všechny své role s radostí a bez těžkostí <3.

“Aneb nezáleží na tom, co se děje, ale na způsobu, jakým to přijmeme a na tom záleží!

Jelikož ten vytváří další naše situace 😀. “

 

Mějte krásný den ve všech svých částech <3

Leave a reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *