om_kameny logo_RA

TRANSFORMACE

Transformace začíná, když si jednoho dne uvědomíte, že nežijete život, jaký chcete. Že byste ho nejraději celý změnili. Transformace není to, že se vám to sesypalo jako domeček z karet, ale uvědomění si, přiznání, že to tak opravdu je. Cítíte silnou potřebu něco ve svém životě změnit anebo raději změnit úplně všechno. Máte pocit, že už vás nebaví nic, z toho co děláte a potřebujete nový impuls – inspiraci – motivaci – energii. A ona přijde. A záleží jen a jen na vás, jestli ji do života přijmete a půjdete za tím, po čem touží vaše srdce.

Právě teď se nacházíme v období, které je pro transformaci to nejvhodnější. Dle mé kamarádky astroložky Mirky díky tomu, že Venuše couvá od začátku března až do 15. dubna…je tato doba nejvhodnější na ukončování. Jednoduše ukončit můžeme vztahy partnerské, pracovní, přátelské…ty, kde byl záměr již naplněn. Poslední „čistka“ může probíhat až do 19. května, ale nejsnadněji to půjde do zmíněného dubna. Vztahy budou ukončeny trvale a v lásce. Jinak se s tím budeme trápit dalších 12 let než nastane znovu tak vhodná doba.

Ještě vás překvapuje, že je teď váš život plný kotrmelců?

Tento rok je rokem nových začátků, a proto to vše „fičí“ tak rychle. Když se rozhlédneme kolem sebe, zjistíme, že nejen náš život je vzhůru nohami, ale že těch životů v takové stavu je kolem mnoho.

A co dělat, když se nám tedy život hroutí pod rukami a my zjišťujeme, že to čemu jsme věřili již neexistuje? Nebo existuje, ale rozhodně nám to nepřináší radost?

První to přijměte…akceptujte to, že život je neustále jako plynoucí řeka a nic netrvá věčně. Pak si dejme čas na to, abychom se vrátili do své vlastní energie a uvědomili si, co vlastně chceme. Uvědomili si to, v čem je nám dobře. Uvědomili si, co od života chceme a jestli to je skutečně naše přání a ne přání někoho jiného. Jestli žijeme svůj život a nežijeme ho za někoho jiného, jestli stále nežijeme ve stínu a vzorcích své rodiny… nebo jestli dokonce nežijeme ve stínu a vzorcích společnosti…

Někdy máme pocit, že nevíme, co je naše přání. Často kvůli tomu hodiny hloubáme, noříme se do meditací, ptáme se přátel, chodíme na sezení s terapeuty, věštění a jiné…nemám vůbec nic proti ani jedné z těchto metod a dokonce ráda využívám všechny…ale nakonec stejně zjistíte, že odpověď naleznete velmi snadno v sobě.

Tu odpověď znáte, když dojde na „lámání chleba“, když jste v tom okamžiku, kdy se to má rozhodnout nebo když si házíte korunou, protože už nevíte kudy kam.

Nezáleží vůbec, která strana mince padne, ale v tom krátkém okamžiku, kdy stojíte tváří v tvář rozhodnutí nebo čekáte, na pannu či orla, tak v té krátké vteřině všichni víme, co vlastně chceme a v jaké rozuzlení ve skrytu duše doufáme. V TEN posvátný OKAMŽIK to víme a až poté zase přijde ZODPOVĚDNOST, SVĚDOMÍ, VINA, STRACH, STÍNY MINULOSTI…začneme přemýšlet o tom, že to nelze realizovat a do hlavy se nám začne hrnout spousta „ALE“.

ALE já si mám za to, že život je příliš krátký na to, abychom ho strávili tím, že budeme žít život někoho jiného nebo ten svůj, který nám nevyhovuje.

Třeba je teď zrovna ten čas, kdy je nejlepší to všechno změnit. Kdy je nejlepší se zastavit, krátce pohlédnout za sebe a uvědomit si, že kdybychom právě teď museli umřít, zda jsme spokojeni s tím, co je za námi?

Jestli ne, tak není třeba ničeho litovat, protože to nám nepomůže, ale můžeme si uvědomit, že teď je právě ten nejvhodnější čas všechno změnit. Ano, DNEŠEK je pro to ideální. Nikdy totiž nebude lepší čas, než PRÁVĚ TEĎ A TADY. Budoucnost je nejistá. To, co je jisté a čemu můžeme věřit, je teď a tady. Můžeme věřit sami sobě a své energii. A můžeme věřit tomu, že vše je možné a nic není jisté!

Tip: Jeden z mých kurzů, který je zaměřen na prožívání tady a teď a na práci s energií – Léčivý dotek & Senzuální jóga.

Můj nejoblíbenější citát je od Gándího: „Buď změnou, kterou si přeješ ve světě vidět.“…pokud si přejeme vidět šťastný a láskyplný svět, tak sami musíme být šťastní a mít se rádi a to neuděláme jinak než, že budeme první myslet na sebe a sami sebe uděláme šťastné. Začněme žít TEĎ, TADY a s plnou škálou emocí, vášní a radostí, které nám život nabízí. Transformace přichází v okamžiku, kdy se pro ni rozhodneme a začneme konat! A i když to někdy bolí, nic nebolí více, než promarněné šance :-).

 

Mé transformaci mimo jiné pomohly i tyto kurzy:

LÁSKA, TOUHA, PROBUZENÍ (další termín kurzu 6 – 8.10.2017)

TRANSFORMACE (další termín kurzu 3. – 5.11.2017)

Leave a reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *