dreamcatcher-1030769_960_720

Být se sebou v SOULADU

Návrat k sobě aneb Být se sebou v SOULADU

Možná jste zaznamenali, že se nacházíme v období, které není zrovna jednoduché. Procházíme změnami, které jsou velmi rychlé a intenzivní. Mnohdy můžeme cítit, že nám docházejí síly a už dál nemůžeme…Čím to? Jak z toho ven? Kde nalézt sílu?

Sama v sobě – Ve své přirozenosti – V pochopení situace – Oddání se tomu, co nám dává smysl.

Návrat k sobě může být tou nejstrmější a nejbolestivější cestou jakou známe, pokud nebudeme poslouchat volání svého srdce po lásce k sobě samé. Může být také radostnou a zářivou cestou, pokud se napojíme na zdroj v nás samotných.

O čem jsou kurzy Nespoutaných ŽEN? A proč zrovna návrat k sobě?

Často dostávám otázky, co budeme dělat na tomto kurzu? Je to pro mě?

V životě jsem prošla mnoha krizemi a mnoha duchovními poznáními. Když jsem byla nejvíce na dně, rozhodla jsem se, že chci být šťastná a až toho dosáhnu, tak to budu učit ostatní lidi. Dosáhla jsem toho a myslela si, že jsem dosáhla určitého stupně poznání a už mě nemůže nic zaskočit :-)). A ono může, fakt – celý život a pořád. Protože jsme tady od toho, abychom se učili! Poznala jsem mnoho skvělých učitelů, kteří mě naučili úžasné věci, techniky, které nádherně fungují, když do nich vložíme srdce a přece…ani jeden z těch učitelů neměl vše ve svém životě vyřešené.

A tak i já s pokorou musela přijmout, že život je neustálá práce na sobě samé a vždy, když nás něco překvapí, zaskočí a srazí na kolena je čas na návrat k sobě.

Pokud budeme tyto signály přehlížet, dojdou nám síly. Pokud budeme pozorovat co se děje a porovnávat to se sebou samou, hledat pochopení dané situace, pak nás život krásně povede, tam kam je potřeba. A dobrá zpráva je, že jediný důvod proč jsme tady na Zemi je, abychom byli šťastní. To byla asi nejužitečnější věc, kterou mi shora seslali :-)).

Ve svém životě mám také tendenci lpět na věcech, které mám ráda a přitom jsem se mnohokrát přesvědčila, že cesta za štěstím je skrze opouštění. Cesta lpění je cesta stagnace, pokud jsme ochotni pustit, pak jsme ochotni jít dál a růst.

Na kurzech Nespoutaných ŽEN se učíme jedna od druhé. Je to krásné propojení ženské energie, je to soudržnost, sesterství a láska. Každá je něčím výjimečná a každá má svou neskutečnou sílu sama v sobě. Každá má svůj jedinečný příběh. Každá je inspirací a každá přispívá k léčení kolektivního celku. Je mi nesmírnou ctí, že mohu vás ženy provázet a přitom se sama od vás učit.

Kurzy jsou především praktické.

Využívám techniky, které mi byly předány různými učiteli nebo samy přišly z kolektivního vědomí a osobně mi pomohly na mé vlastní cestě. Snažím se vám býti průvodkyní ve vlastním prožitku. Nemohu kázat o životě, protože se ho sama stále snažím chápat. Ale mohu vytvořit otevřený prostor pro vaše vlastní zkušenosti. Mohu se s vámi podělit o to, čím jsem si prošla. A když to udělá každá z nás, jsme obohaceny mnohonásobně. Můžeme se pak rozhodnout zda nám stačí sdílené zkušenosti nebo chceme vlastní a tak se tvoří více a více vědomých žen směřujících samy k sobě. A přesto nejsou samy…mají oporu dalších ŽEN a Matky Země.

V jedinečném kurzu “Návrat k sobě” se budeme učit, jak být sama se sebou v SOULADU. Jak chápat sebe samu. Jak vnímat signály svého těla a duše. Jak vnímat symboly, které k nám přicházejí skrze Matku Zemi.

Jak se stát takovou ŽENOU, která si sama sebe váží, uctívá se, miluje se a přitom je pokorná k sobě, životu, lidem a všem živým i neživým duším…

Jak být jemnou a zároveň ve své síle. Jak být citlivou a přitom pevnou sama v sobě. Jak být něžnou láskou, pro kterou jsme zde na zemi zrozeny.

To vše nás bude učit velká učitelka Matka Země.

Více o Nepoutaných ŽENÁCH: www.nespoutanezeny.cz

Přihlášky na nejbližší kurz: ZDE

Leave a reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *