laska_touha_probuzeni

LÁSKA, TOUHA, PROBUZENÍ…NEZAPOMENUTELNÝ VÍKEND

19.10.2016 Žádný komentář

LÁSKA, TOUHA, PROBUZENÍ…NEZAPOMENUTELNÝ VÍKEND
Od doby, co jsem byla 8 měsíců v Indii a svůj čas trávila převážně sama – meditací, jógou a studiem se zamýšlím nad tématem vnitřní energie. Říkejme ji životní, sexuální, hadí síla nebo kundalini. Je to jedno. Mluvíme pořád o tom samém. Tato energie není jednotná. Je duální. Projevuje se svou světlou a temnou stránkou. Proudí ve dvou energetických kanálcích Ida a Pingala a spojuje se v Sushumně. Tato energie nám může pomoct ve všem, čeho chceme dosáhnout, uzdravuje a udržuje zdravé naše tělo a je tou nejmocnější silou vůbec. Mé studium v Indii se zabývalo právě tím a pídila jsem se po informacích až ke kořenům mytologie (kořenům této energie se budu věnovat až v některém z dalších článků).
Touha objevit tyto informace mě vedla až na seminář Richarda (Richard Vojíkhttp://www.richardvojik.cz/) s názvem LÁSKA, TOUHA, PROBUZENÍ. Zajímala mě práce s energií jako takovou, odhalení všech koutů vlastní temné stránky se všemi jejími temnými a ještě temnějšími stíny (důvod, proč to odhalovat, naleznete v článku na mém webu: http://www.radhaangel.cz/blog/andele-a-demoni-v-nas/) a celkově sebepoznání.
A jaké to bylo? Víkend byl neuvěřitelná smršť, divoká energie, dynamika, to vše posílené obrovskou silou lidí, kteří byli přítomni i těch, kteří na nás mají v životě vliv.
Když jsem se na víkend vydala, nevěděla jsem kromě názvu asi vůbec nic. Vůbec nic o tom, co se tam bude dít a mou představou bylo, že potřebuji blok a tužku a to je vše. Že se pletu jsem zjistila asi hodinu před odjezdem, když jsem se zeptala kamarádky na trošku bližší informace. Peťka mi vypsala všechny nezbytnosti, které si mám vzít a já pochopila, že víkend bude více dynamický, než jsem čekala. Program byl nabitý k prasknutí velmi praktickými technikami pro objevení celé naší duše. Pro objevení vlastní skryté síly, energie a odvahy. Vše podpořeno silnou mužskou energií a podporující ženskou. Díky vědomému, silnému a zároveň citlivému vedení Richarda a jeho asistentů byl víkend velmi hluboký, očistný a příjemný. Sešla se skvělá podporující skupina účastníků a myslím že na to, co všechno to otevřelo a vyřešilo, jen tak nezapomeneme.
Jsem moc ráda, že jsem se rozhodla tohoto víkendu účastnit, že jsem se znovu mohla setkat s Richardem, který mi toho opět mnoho předal, s Michalem Michal Seifert, který mi předal pár vět a přitom zrovna těch hrozně důležitých, které zase určitým způsobem budou transformovat můj život, s Petrom (Peter Illík), který podpořil mou transformaci svou léčivou terapií a se spoustou těch dalších krásných bytostí, každý se svou vlastní hloubkou a silou.
Děkuji i za to, že si teď díky intenzivním zážitkům procházím očistným nachlazením a že to vše krásně zapadá a otvírá nové oblasti mého života.

Leave a reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *