cov_1

Co znamenají opakující se čísla???

Andělé nám vždy předávají nějaká poselství pomocí opakujících se čísel – tady je klíč, ze kterého můžeme vycházet (převzato od Doreen Virtue a doplněno o vlastní zkušenosti)…

0……….. Andělé nás ujišťují, že jde o božský záměr, to kudy vede naše cesta je v souladu s nejvyšším božským záměrem, nemáme se čeho bát, jen přijímat to, co život dává. A odevzdávat to, co nám bere, abychom byli dokonale šťastní.

1………… Andělé nás žádají, abychom pečlivě vybírali své myšlenky. Naše myšlenky se v tuto chvíli velice rychle zhmotňují, a proto bychom se měli zamyslet, jestli chceme, aby se stalo realitou, to na co myslíme a to, jak o tom smýšlíme. Pokud ne – Změňme své myšlenky!!! Jsme o to důrazně žádáni!

2…………. Andělé nás žádají o trpělivost. Přání, o které jsem žádali, je na nejlepší cestě se splnit, ale výsledky zatím nejsou vidět, proto nás žádají o trpělivost. Neztrácejme víru a považujme ho již za splněné.

3………….. Ujišťují nás Nanebevzatí mistři o své podpoře. Jsou nepřetržitě s námi, můžeme se spolehnout na jejich ochranu. Nanebevzatí mistři jsou Ti, kteří žili jako lidé… (jako Ježíš Kristus, panenka Marie…)

4…………… Andělé nás ujišťují, že jsou s námi na každém kroku. My, situace, kterou zrovna řešíme, naši blízcí, náš majetek nebo cokoli, co je pro nás v danou chvíli aktuální, je pod jejich ochranou. Ničeho se nemusíme bát. Zahrnují nás svou láskou <3.

5…………… Čekají nás velké životní změny. Nebojme se, transformace je opět v rukou andělů a vše probíhá podle božského řádu. Změny nám přinesou jen pozitivní výsledek. Proto ke všemu přistupujme s láskou, přestože nás změny mohou na začátku překvapit!

6……………. Naše majetková situace je pod ochranou andělů. Nemáme se čeho bát. Brzy dojde ke zlepšení našeho materiálního zabezpečení.

7……………. Nacházíme se na správné životní cestě, jdeme po ní v souladu s naším nejvyšším životním záměrem. Pokud zrovna teď řešíme, zda děláme správně, odhoďme všechny obavy a začněme s láskou a naplno prožívat vše, co se kolem nás odehrává.

8……………. Brzy dojde k ukončení něčeho starého a nepotřebného, tak aby věci a naše energie mohla plynout volněji, svobodněji a tam, kde je to pro nás důležité. Po každém konci začíná něco nového a lepšího, co to staré vymění :-). Může se jednat o ukončení nějaké situace, procesu, mezilidského nebo pracovního vztahu…

9…………….. Nové začátky!!! Je to krásné období, kdy něco nového začne a bude to pro nás obrovská příležitost, která nám byla seslána. Můžeme díky ní zase pracovat sami na sobě a vyměnit „to“ staré a nefunkční za nové, radostné a šťastné začátky.

ČÍSLA MŮŽEME VIDĚT KDEKOLI. NA HODINÁCH, NA ZNAČKÁCH AUT, NA ČÍSLECH DOMŮ…NIC NENÍ NÁHODA, JE TŘEBA JEN DŮVĚŘOVAT A POCHOPIT VEDENÍ ANDĚLŮ, PAK PRO NÁS BUDE VŠE MNOHEM SNAZŠÍ. VŠICHNI JSME POD JEJICH OCHRANOU, NENÍ TŘEBA Z NIČEHO MÍT STRACH. VŽDY JE O NÁS POSTARÁNO. POŽÁDEJTE SVÉ ANDĚLY O COKOLI, CO BUDETE CHTÍT. HLAVNÍM ZÁMĚREM NA TOMTO SVĚTĚ JE, ABYCHOM BYLI ŠŤASTNÍ A ROZDÁVALI LÁSKU KOLEM. NEHLEDEJME VYŠŠÍ SMYSL, ŽIVOT NEMÁ SMYSL, SMYSLEM JE POUHÁ EXISTENCE A BYTÍ JAKO TAKOVÉ – SAMO O SOBĚ :-)!

S LÁSKOU DARJA <3

  1. Helena Vlková
    17.3.2015 at 8:33

    Dobrý den,
    toto téma je pro mne velice zajímavé. Hodně často se mi opakují čísla na hodinách jako například
    …. 13:13…17:17…18:18….19:19…21:21…12:12…ale nejčastěji číslo 22:22.

    Jestli můžete odepište mi prosím, co to znamená, děkuji Vám Helena

    Reply
    1. Darja Káňová
      6.4.2015 at 18:17

      Andělé Vás víceméně upozorňují pořád na to samé…myslete pozitivně…myslete podle toho, co si přejete a ne to, co si nepřejete, a mějte trpělivost, výsledky zatím ješte nejsou vidět, ale už se na nich pracuje a brzy je uvidíte i Vy. To, o co dlouho žádáte přichází, jen hlídejte myšlenky a buďte trpělivá. Věřte, věřte, věřte!!!

      Reply
  2. Lenka
    8.6.2015 at 12:15

    Ahoj Darjo,

    jsi pro mě úžasnou a milou bytostí:-),měla jsem tu čest se s Vámi 2x setkat na přednášce and.terapie a za to děkuji.
    Chtěla jsem se zeptat je to rok co mi umřel nevl.otec/nar.2.6. a umřel 22.6/ od té doby se mi stále toto číslo ukazuje,poslední dobou stále častěji,jdu do města a náhodně kouknu na auto spz 22,na hodinkách 22, když si na to vzpomenu,jdu kolem domu 22.
    Jsem jediná v rodině,která věří na něco víc,mohu poprosit co toto číslo 22 má za význam.
    moc děkuji a přeji hodně osobních úspěchů a radosti v životě Lenka

    Reply
    1. Darja Kaňová
      5.5.2016 at 8:45

      Ahoj, Lenko,
      omlouvám se, že odpovídám na tento komentář zde až dnes. Měla jsem nějaké problémy na stránce a poděl se někam kdoví kam. Mockrát děkuji za účast na mých přednáškách a za Tvá milá slova.
      Leni, pokud se Ti budou zase zobrazovat čísla 22, znamená to, že to co žádáš, bylo vyslyšeno. Andělé už na tom pracují a vy se velice brzy budeš těšit z výsledků. Vše má nějaký smysl a nic se neděje náhodou. Avšak výsledky ještě zrovna Ty fyzicky nevidíš. Žádájí Tě, abys se svou trpělivostí vytrvala, zázraky přijdou brzy :-).
      Krásný den.
      S láskou Darja

      Reply
  3. hanka
    27.9.2015 at 19:58

    Dobrý den.
    Mým životem se pořád objevují čísla 3,13,30,33 Napřiklad“Narodila jsem se 3,10,moje dcera se měla narodit 3.6ale chybělo ji pul hod.Muj syn se měl narodit 1.3 narodil se 23.10 pracuji v budově 33,K nám jezdi tramvaj c.13.Muj tatínek umřel v roce 2003.Když jsem byla na dovolené,bydlela jsem nejčastěji v pokoji č 3 nebo na třetím patře.Muj manžel mi oznámil telefonem,že ode mne odcházi a bylo to v 13:30 min.Koupě bytu za 3 milA tak bych mohla pokračovat.
    Chtěla bych vědět,proč se mi pořád tyto čísla objevuji a co mi chtěji říct? Moc děkuji Hanka

    Reply
    1. Darja Kaňová
      5.5.2016 at 8:59

      Dobrý den, Hanko,
      Vaše „trojky“ znamenají, že máte v životě velkou ochranu nanebevzatých mistrů. Můžete se tešit a radovat z jejich přítomnosti, protože Vás provázejí na každém kroku. Jsou Vašimi spojenci a ochránci. Můžete je žádat o pomoc, kdykoli budete potřebovat. Nic pro ně není příliš velké nebo malicherné. Jsou tady pro Vás. Jedná se o kdysi žijící osoby, kteří byli prohlášeni a považováni za svaté (Ježíš, Marie, božstva…).

      Krásný den.
      S láskou Darja

      Facebook Andělské léčení: https://www.facebook.com/andelskeleceni/
      Facebook Andělská jóga: http://www.facebook.com/angelyogacz/

      Reply
  4. Petr
    15.11.2015 at 23:22

    Dobry vecer, nedaval jsem svemu ,,problemu´´ moc velkou vahu, ale ted me to zacalo opet zajimat. Uz zhruba 15let vidim cisla 23:11 , respektive to vidim temer vzdy kdyz se podivam na hodiny (digitalni) zacalo to v detstvi kdy to bylo opravdu denne. Videl jsem to i na ,,spz´´ autech , nevite o co se muze jednat? Dekuji za odpoved.

    Reply
    1. Darja Kaňová
      5.5.2016 at 8:53

      Dobrý den, Petře,
      jste především žádán, abyste si uchovával své myšlenky pozitivní. Máte velkou moc manifestovat je do skutečnosti. Na cestě Vám pomáhají velikání, jakými jsou nanabevzatí mistří (lidé, kteří byli prohlášeni za svaté: Ježíš, Marie, jiná božstva). I když výsledky své práce ne vždy uvidíte hned, prosím ponechte si svou pozitivní mysl i v těchto situacích. Existuje určité božské načasování, které má ty nejlepší důvody, a vše tedy přijde pro Vás v pravý čas :-).
      Krásný den.
      S láskou Darja

      Facebook Andělské léčení: https://www.facebook.com/andelskeleceni/
      Facebook Andělská jóga: http://www.facebook.com/angelyogacz/

      Reply
  5. Barbora
    10.4.2016 at 20:35

    Dobrý den,

    poslední dny se mi stává, že když si vezmu mobil do ruky, je čas 21:21.
    Na internetu jsem našla vysvětlení: 21:21 Zpytujte svědomí nad vašimi skutky, dojde k účtování. Je to varování, ještě je čas zastavit se a změnit směr dráhy.
    Jen se přiznám, že to vzhledem k současné situaci nedává moc smysl. Mohu vědět Váš názor?

    Reply
    1. Darja Kaňová
      5.5.2016 at 9:09

      Dobrý den, Barčo,
      pro mě (a vysvětlení podle andělských čísel) to znamená toto: Udržte si pozitivní myšlenky, to co se děje nyní ve Vašem životě je jako tráva, která raší už už pod povrchem. Vy ji ještě nevidíte, ale ona už tam je. Udržte si pozitivní myšlenky toho, co chcete, Vaše síla manifestace je velká, a brzy to dostanete. Tráva brzy vyraší na povrch a budete se moct těšit z výsledků Vaší práce :-).
      Krásný den :-).
      S láskou Darja

      Facebook Andělské léčení: https://www.facebook.com/andelskeleceni/
      Facebook Andělská jóga: http://www.facebook.com/angelyogacz/

      Reply
  6. Ivi
    7.5.2016 at 20:30

    Dobrý den , prosím o odpověď, již několikrát za sebou se mi na hodinách objevuje stejný čas 18:07
    mohu vědět Váš názor? děkuji Ivana

    Reply
    1. Darja Kaňová
      20.6.2016 at 21:44

      Krásný den,
      děkuji za Váš dotaz :-)! Vidím tam božské vedení, pravý životní záměr, který Vás někam vede a nevyhnete se pravděpodobně ukončování starých věcí. Vězte však, že vše je správně a pod boží ochranou, tak jak se to děje. Požádejte anděly, abyste se cítíla v těchto změnách radostně a aby Vás zbavili strachu a obav. Udržujte si pozitivní myšlení v každé situaci, o to Vás žádají :-).
      Mějte krásný den :-).

      S láskou Darja
      https://www.facebook.com/angelyogacz/

      Reply
  7. Míša
    2.6.2016 at 12:28

    Dobrý den,
    poslední dobou, asi tak dva roky vídám čísla 11.08. Stává se to celkem často. Mimochodem je to i mé datum narození. Nevíte jaký by mohly mít význam? Děkuji za odpověď.

    Reply
    1. Darja Kaňová
      20.6.2016 at 21:09

      Krásný den,
      děkuji za Váš dotaz. Tady to trošku rozeberu…jedničky (tedy číslo 11) Vás upozorňuje, abyste si v každé situaci udržela pozitivní myšlení. Číslo 08 znamená ukončení nebo karmickou změnu, avšak vedenu božským záměrem. Vašim úkolem je jen si udržet pozitivní myšlení a nechat se vést změnami beze strachu. Radovat se s přicházejících změn :-). V konečném důsledku Vám to přinese mnoho krásného :-).
      S láskou Darja
      https://www.facebook.com/angelyogacz/

      Reply
  8. Barbora
    4.6.2016 at 10:51

    dobrý den, od nového roku všude vídám moje nejoblíbenější číslo 11… někdy ho vídám dokonce několikrát za den…nechci vypisovat všechny příklady, ale někdy mi to až vyráží dech 😀 🙂 Každopádně od nového roku mám neskutečné štěstí…Může to mít nějakou spojitost? Co má naznačovat číslo 11? Děkuji

    Reply
    1. Darja Kaňová
      20.6.2016 at 20:56

      Krásný den!
      Děkuji za Váš dotaz. Číslo 11 Vás upozorňuje, abyste si udržela pozitivní myšlenky (které evidentně máte, když k sobě přitahujete samé radostné věci :-)). Takže i kdyby se Vás kdokoli snažil svést z cesty pozitivního myšlení, vy si udržujte to, čemu sama věříte a obklopte se svou pozitivní energií :-).
      S láskou Darja
      https://www.facebook.com/angelyogacz/

      Reply
  9. radek
    9.6.2016 at 21:52

    dobrý den mě se stále objevují čísla 44 nebo pořád vidím 4 povíte mi co znamenaj nebo proč je pořád vidím děkuji za odpověd Radek

    Reply
    1. Darja Kaňová
      20.6.2016 at 20:46

      Krásný den,
      děkuji za Váš dotaz :-). Ano, je to známka toho, že Andělé a světelné bytosti jsou stále s Vámi, čtyřkami Vám to dávají najevo :-). Nemusíte se bát, že byste byl na cokoli sám. Vše je pod jejich ochranou.
      Mějte krásný den :-).
      S pozdravem Darja

      https://www.facebook.com/angelyogacz/

      Reply
  10. Janka
    22.6.2016 at 19:14

    Dobrý deň!

    Môj milovaný muž zomrel 11.11.´11 o 1 v noci.2 týždne predtým sme sa ubytovali v chatke č.11 o 1 v noci,kde som práve v tú noc cítila niečo zlé.O 2 týždne môj milovaný zomrel.Nepoznám nikoho,kto by zomrel v takom čase a kto by sa stretol s toľkými číslami 1.Napíšte mi,prosím,aký to môže mať význam.Som hlboko veriaci človek a modlím sa za neho každý deň,aby sme boli spolu raz v nebi.

    PS:3 dni po tom,čo zomrel,som našla na posteli na plachte vyryté veľké srdce.Bolo to presne vtedy,keď som sa dozvedela o jeho smrti cez telefón od jeho brata a strašne som plakala.

    Veľmi pekne ďakujem za odpoveď!

    Janka

    Reply
    1. Darja Kaňová
      27.6.2016 at 17:17

      Krásný den, paní Janko, velice si vážím, že se mnou svou zkušenost konzultujete. Chápu, jak těžké musí být, ztratit tak blizkého člověka, jste velmi silná osobnost, vše tohle zvládnout. Jedničky (a navíc v takovém množství) nás upozorňují na to, udržet si pozitivní myšlení za každé situace. Upozorňují nás, že máme velkou sílu ve zhmotňování vlastních myšlenek a proto je obzvláště důležité udržet si víru a to je to, co Vy děláte. Myslete jen na to, co chcete, aby se Vám dělo, a ono bude. Jsem si jístá, že Váš manžel je v krásné a láskyplné péči andělů. A i Vám, tady budou velmi pomáhat na Vaší cestě. Požádejte archanděla Ariela, aby Vám pomohl vyrovnat se se smutkem.
      Mějte se moc krásně, držím moc moc pěsti.
      S láskou Darja

      Reply
  11. Daniela
    31.7.2016 at 22:21

    Dobry den, porad dokola vidim na hodinach cislo 17:12. Ke vsemu jsem narozena 17.12. A aby toho nebylo malo, moji dva predchozi partneri jsou narozeni 14.3. a 14.12. Muj soucasny partner je 14.2. Co to vse znamena? Dekuji za odpoved.. Daniela.

    Reply
    1. Darja Kaňová
      31.8.2016 at 12:35

      Krásný den,
      14 značí andělské vedení. Tato andělská čísla Vám radí, abyste si udržela pozitivní myšlení a věřila v andělské vedení. Také Vaši partneři jsou zde Vašimi průvodci a mají Vás v životních zkouškách doprovázet. Partnerství je pro nás často tady na zemi nejlepší školou učení a sebepoznání. Ne náhodou je tomu tak. 17 a 12…pořád upozorňuje na udržení si pozitivních myšlenek a vytrvání v tom, vše má svoje božské načasování. I když výsledky Vaší práce ještě nejsou vidět, je nutné vytrvat. Vše přijde ve správný okamžik a jedná se o Vaši životní cestu a záměr, tudíž stačí jen věřit a nepouštět do toho strach. vše dopadne jak má ;-).
      Děkuji za Váš dotaz :-).
      S pozdravem Darja Rádha Angel
      https://www.facebook.com/angelyogacz/

      Reply
  12. Pavlína
    15.8.2016 at 20:47

    Dobrý den, ráda bych se zeptala na číslo 17, které mě často doprovází v životě. Nejčastěji na hodinách 17:17 (ale i kdekoli jinde); občas také ve spojení s 11. Mám pocit, že se toto číslo objevuje více v náročnějších životních situacích. Nedávno jsem dokonce před dveřmi bytu našla slaměného anděla 🙂 . Děkuji za odpověď, Pavlína

    Reply
    1. Darja Kaňová
      31.8.2016 at 12:38

      Dobrý den,
      děkuji moc za Váš dotaz ohledně významu andělských čísel :-).
      17 značí správnou životní cestu nebo také životní záměr. Na Vás je jen udržet si v této situaci pozitivní myšlení, jelikož vše je tak, jak má být a pokud máte zrovna pocit, že se to podle Vašich představ nevyvíjí, nemáte ztrácet hlavu, vše je v pořádku, brzy se poodkryjí důvody, proč se vše vyvíjí právě takto :-).
      S pozdravem Darja Rádha Angel
      https://www.facebook.com/angelyogacz/

      Reply
  13. Lucie
    17.11.2019 at 19:13

    Dobrý večer, ráda bych vás požádala o vysvětlení, všude každý den vídám stejná čísla , 7, 17, 07. Co se mi snaží andílci říci?

    Reply
    1. Darja Rádha Angel
      4.3.2020 at 22:21

      Krásný den, 7 signalizují záměr vedený shora, spolu s jedničkami a nulami Vás žádají o zachování si pozitivního myšlení. Jste tvůrcem záměru, ke kterému Vás andělé, vesmír, Bůh vedou…

      Reply
  14. Nikola
    27.12.2019 at 12:50

    Dobry den, prosim poslední dobou vidim cisla 11.11, 17.17. A 22.22, mohla bych prosim vedet, co to znamena?

    Reply
    1. Darja Rádha Angel
      4.3.2020 at 22:19

      Krásný den, jinými slovy…měla byste se soustředit na to, aby Vaše myšlenky vytrvale směřovaly k tomu, co si přejete. Výsledky zatím ještě nejsou vidět, ale Vaše přání se doslova plní pod rukami a již brzy to uvidíte v reálu. Uchovejte si pozitivní smýšlení, víru a směřujte tam, kam Vás vede Vaše srdce. jedná se o záměr vedený shora :-).

      Reply
  15. Nikola
    27.12.2019 at 12:53

    Dobry den, poslední dobou vidim cisla 11.11, 17.17, 22.22, mohla bych prosim vedet co to znamena?velice děkuji

    Reply
    1. Darja Rádha Angel
      4.3.2020 at 22:19

      Krásný den, jinými slovy…měla byste se soustředit na to, aby Vaše myšlenky vytrvale směřovaly k tomu, co si přejete. Výsledky zatím ještě nejsou vidět, ale Vaše přání se doslova plní pod rukami a již brzy to uvidíte v reálu. Uchovejte si pozitivní smýšlení, víru a směřujte tam, kam Vás vede Vaše srdce. jedná se o záměr vedený shora :-).

      Reply
  16. Sabina
    4.3.2020 at 22:08

    dobrý den, chtěla bych se zeptat na opakující se číslo 7. nedávno jsem si ho velmi oblíbila a ale té doby ho vidím snad všude-například včera jsem hrála karty a jen co jsem pomyslela na srdcovou sedmu, objevila se. nebo třeba dnes-stírala jsem los a hned první číslo bylo číslo 7. může to mít něco společného se zákonem přitažlivosti, nebo může jít i o nějaké znamení?

    Reply
    1. Darja Rádha Angel
      4.3.2020 at 22:16

      Krásný den, číslo 7 je božský záměr nebo to, co je vedeno shora. Je něco, co v poslední době cítíte jako své opravdové poslání? Něco co Vás velmi naplňuje a probouzí ve Vás radost???

      Reply
      1. Sabina
        6.3.2020 at 22:20

        jde o to, že toto číslo mám spojené s určitou osobou, kterou také všude vidím-tedy ne přímo tu osobu, ale její jméno-jméno i příjmení. denně ho vídám několikrát včetně tohoto čísla, které je s touto osobou velmi spojené, takže proto se snažím najít nějakou spojitost, mezi tím vším, nedovedu 100% říci, zda se jedná o nějaké poslání, ale je pravdou, že tato osoba ve mně vyvolává radost, spokojenost a obecně všechny příjemné pocity a nejspíše i něco více…

        Reply
        1. Sabina
          23.3.2020 at 22:23

          také se mi zdávají i sny o této osobě, i když už nejsme v kontaktu, ale já stále věřím, že se to vše mezi námi vyjasní a bude zase v pořádku, myslíte, že to má mezi sebou nějakou spojitost?

          Reply

Leave a reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *