Průvodce k Angel Yoga DVD

Najděte si prosím klidné, pěkné místo, kde vás teď po celých 90minut nebude nikdo vyrušovat. Zkuste se soustředit jen sami do sebe a najít ticho a harmonii uvnitř.

Andělská jóga byla vytvořena proto, abychom ze sebe dostali emoce, které v sobě z nějakého důvodu ponecháváme a nedovolíme si je uvolnit. Abychom ze sebe dostali napětí, stres a negaci, kterou jsme v sobě vytvořili nebo přijali.

Andělská jóga je především pro navození pocitů radosti a štěstí a proto bych byla ráda, kdyby se k ní takto i přistupovalo. Pokud budou asány, které vám nepůjdou snadno, prosím, vezměte to s lehkostí a uvidíte, že při správné koncentraci, dosáhnete rychlých výsledků. Tělo každého je přizpůsobeno jinak a jen na nás je, abychom respektovali své fyzické i psychické dispozice…neznamená, že je nemůžeme změnit, ale měli bychom to dělat s trpělivostí a vlídností k sobě samým. DVD je sestaveno tak, abyste podle něj mohli praktikovat opakovaně a pořád Vám to přinášelo nové vjemy, nové zážitky a posouvalo Vás to dál. Jsou zde asány jednoduché, ale také ty složitější, pokud nebude ve Vašich možnostech udělat je tak, jak byste si přáli, můžete se k nim vrátit později po nějaké době praxe. Zároveň myslete na to, že každou asánu, kterou už zvládáte dobře, můžete vždy prohloubit do další úrovně a najít v ní nový nebo hlubší smysl. Naše možnosti jsou možnostmi neomezenými. Stejně tak je na tom i naše zázračné tělo, pokud k němu přistupujeme s trpělivostí a respektem :-)!

Myslete, prosím, také na to, že každý den není stejný. A pokud zrovna dnes bude vaše energie slabší, zohledněte to ve své praxi a praktikujte vždy tak, abyste se cítili příjemně a spokojeně. Není třeba na sebe tlačit, jóga není soutěž a čím méně síly do ní vložíme, tím více se nám to vyplatí.

S láskou Radha

Bez ohledu na to, jaké zde máme životní podmínky, příběhy a zázemí, se po nás chce jen to jediné: „BÝT ŠŤASTNÝ“! Proto, prosím, mějte tohle vždy na paměti a myslete na to, že skutečné štěstí vychází zevnitř, ne zvenčí. A pokud uvidíme tu krásu, kterou máme ve svém nitru, uvidíme ji i všude okolo sebe.

Dejte si ten čas a klid na to, abyste se u praxe Andělské jógy soustředili jen na asány, Váš dech, Váš životní záměr a pokud to bude jen trošku možné, zkuste mít co nejvíce času zavřené oči, tak aby vás nerozptylovalo nic okolo. Uslyšíte tak jen andělskou hudbu, ucítíte svůj dech a to, jak z Vašeho těla postupně odchází všechny bloky, překážky a Vaše tělo se stává flexibilnější, Vaše srdeční čakra otevřenější bezpodmínečné lásce a všechny „problémy“ se pak jako zázrakem vyřeší samy…jen je prosím opusťte…nechte je na nás…my už je za Vás vyřešíme…Vaše přání jen předejte a považujte je za splněné.

Protože život, který budete žít v bezpodmínečné lásce, je životem naplněným, šťastným a smysluplným. ŽIVOT není boj, jak Vás možná kdysi někdo naučil…život je obrovský dar, který jsme dostali pro obohacení sami sebe…o nové znalosti, zkušenosti a měli bychom ho takto i brát…je to jen naše škola, naše vzdělání a zde Vás nikdo neznámkuje…jediným domácím úkolem je být šťastný a rozdávat štěstí a lásku okolo sebe.

Vzhledem k tomu, že jste se dostali k DVD s touto tématikou, jste pozemské bytosti, které jsou na cestě toto štěstí a lásku zde šířit. Pravděpodobně je Váš životní záměr spojen nějakým způsobem s pomocí lidem, zvířatům nebo přírodě, ať už je to profesně nebo v soukromém životě. Jděte za svým životním záměrem přímo a nenechte si to rozmluvit, jen tak Vám bude plynout z nitra nekonečné štěstí.

S láskou Andělé…

Leave a reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *